home ondernemersprijs Organisatie Nomineren Goede Doel Sponsors Beeld/historie Contact  
 
Goede Doel   Mogelijk
gemaakt door:
  Logo lions Lions Leudal
We serve. Dat is het motto van Lions Leudal. Vanuit deze gedachte organiseert de Lions Club activiteiten om fondsen te werven. Over de afgelopen 10 jaar heeft Lions Leudal zo meer dan 100.000 euro aan goede doelen kunnen schenken.
Lions Leudal besteedt de opbrengst van Ondernemersprijs Leudal 2017 aan de Speelgoedbank

Elk kind verdient op zijn verjaardag een echt cadeau. Als een gezin in armoede leeft, is daar vaak geen geld voor. Daarom zorgt Speelgoedbank Peel en Maas ervoor dat kinderen uit deze gezinnen toch een verjaardagscadeau krijgen. Rudie Peeters, voorzitter van de Speelgoedbank, wil het werkgebied van de Speelgoedbank uitbreiden naar Leudal. De donatie vanuit de Ondernemersprijs is daarvoor een mooie start.
 
 
 
gemeentehuis
 
Copyright 2017 Ondernemersprijs Leudal Ontwerp en Ontwikkeling: Webbuilders Klik hier om onze facebookpagina te bekijken Klik hier om  naar onze twitterpagina te gaan