home ondernemersprijs Organisatie Nomineren Goede Doel Sponsors Beeld/historie Contact  
 
Genomineerden 2017   Mogelijk
gemaakt door:
  Logo lions Lions Leudal
De genomineerde bedrijven voor 2017 zijn:

Dimass, Ralectro en Wijnkopers Alex Storms zijn de drie genomineerden voor de Ondernemersprijs Leudal 2017. Op 29 maart staan zij samen met twee genomineerden voor de Groeibriljant, een prijs voor startende ondernemers, op het podium van de Bombardon. Alle vijf maken zij kans op de Rabo Publieksprijs. Deze prijs wordt namelijk door de aanwezigen op hét businessevent in Leudal bepaalt.

Genomineerden Ondernemersprijs 2017
 
Dimass Dimass
Van elke webshopbestelling een positieve ervaring maken. Dat is de missie van Dimass. Vanuit Haelen ondersteunt Dimass e-commerce bedrijven in de meeste Europese landen en de USA. Dimass verzorgt alles wat er bij een aankoop via een webwinkel komt kijken: warehousing, order pick & pack, verzending, retourafwikkeling, betalingsafwikkeling en klantenservice. Daarnaast helpt Dimass buitenlandse partners om nieuwe markten in Europa te veroveren door een fijnmazige distributiesysteem te ontwikkelen. Door als innovatieve partner mee te denken en samen te werken, door alle software zelf te ontwikkelen en door een innovatief personeelsbeleid te voeren, bereikt Dimass The next Level.
Naar website >>
 
Ralectro Ralecto
Ralectro bestaat dit jaar 50 jaar. In een razendsnel veranderende markt heeft dit bedrijf uit Roggel zich steeds vernieuwd om succesvol te kunnen blijven. Duurzame energie en the internet of things veranderen ons leven. Daar springt Ralectro op in. Steeds op zoek naar The next Level. Van de zolderantenne onder het dak waar het in 1967 mee begon, naar nu het zonnepaneel op het dak. Maar Ralectro innoveert ook door het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten zoals telecom en cloudservices. Ralectro levert, installeert en onderhoudt verder beveiligings-, camerasystemen en systemen voor duurzame energie en domotica voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Naar website >>
 
Alex Storms Wijnkopers Alex Storms
Niet het etiket, het land of gebied staat Bij Wijnkopers Alex Storms centraal, wél de kwaliteit en de originaliteit van de wijn en de persoonlijke smaak van de klant. Alex Storms junior is dan ook de vierde generatie wijnkopers die durft te pionieren bij de inkoop van wijn. Storms importeert en levert al sinds 1895 traditionele en natuurzuivere wijnen. Door nieuwe opkomende wijnlanden in bijvoorbeeld Centraal Europa te verkennen, nauw samen te werken met gepassioneerde wijnboeren en hoge kwaliteitseisen te stellen bereikt Storms Wijnkopers vanuit het moederbedrijf in Heythuysen The Next Level met originele en betaalbare wijnen.
Naar website>>
 
Genomineerden Groeibriljant 2017
 
Alex Storms SalonShop in Neer
De twee onderneemsters van de SalonShop besloten in 2014, op 27 jarige leeftijd, het ondernemerschap aan te gaan. Een totaalconcept in de beautybranche werd opgericht; kapsalon, schoonheidssalon, nagelsalon, make-up, zonnebank en winkel met accessoires, tassen etc. gelegen naast de Napoleonsweg in Neer. De kracht van SalonShop is de combinatie van meerdere takken in de schoonheidsbranche. Voor een bruiloft bijvoorbeeld wordt er dankbaar gebruik gemaakt van verschillende arrangementen. Daarnaast kijken ze met een frisse blik naar het ondernemerschap en spelen ze in op de vraag van de huidige 24 uurs maatschappij. Er zijn ruime openingstijden, iedere avond is de salon tot 21 uur geopend..
Naar website>>
 
Alex Storms Bakkerij 't Mikpuntj in Baexem
.Sinds 2 jaar is deze een ambachtelijke brood- en banketbakkerij met een enthousiast team gestart in Baexem. Bij de start van onze onderneming waren de ondernemers 21 en 25 jaar jong en erg ambitieus: ze gingen de uitdaging van een eigen onderneming aan. Na een jaar hard werken, openden ze een tweede filiaal in Heythuysen. Naast de gewone consumenten levert 't Mikpuntj ook aan diverse bedrijven, horeca en instellingen. Ze streven ernaar dat de klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat en kan genieten van eerlijke, ambachtelijke en verse producten.
Naar website>>
 
 
Copyright 2017 Ondernemersprijs Leudal Ontwerp en Ontwikkeling: Webbuilders Klik hier om onze facebookpagina te bekijken Klik hier om  naar onze twitterpagina te gaan