home ondernemersprijs Organisatie Nomineren Goede Doel Sponsors Beeld/historie Contact  
 
Ondernemersprijs Leudal   Mogelijk
gemaakt door:
  Logo lions Lions Leudal
Thema 2017: The Next Level!
The Next Level! Dat is het thema van Ondernemersprijs Leudal 2017. Hoe til jij je bedrijf naar het volgende niveau? Door innovatie? Verduurzaming? Uitbreiding van je team of groei van je bedrijf? Door je assortiment of je dienstverlening aan te passen? Online kansen te pakken? Er zijn veel manieren om The Next Level te bereiken. Dit aansprekend thema kan uitstekend worden ingevuld door zowel grote als kleine bedrijven, door agrarische én dienstverlenende bedrijven. Het biedt ruimte om het talent van elke ondernemer te laten zien. 

Ondernemersprijs Leudal 
Een vakkundige jury bepaalt welk van de drie genomineerde bedrijven de Ondernemersprijs Leudal 2017 in ontvangst mag nemen. Hiervoor worden de genomineerde bedrijven doorgelicht en bezocht.

Groeibriljant
Twee startende ondernemers krijgen de kans om zich te nomineren voor de Groeibriljant 2017. Zij worden geselecteerd tijdens de Jonge Bedrijvendag en presenteren zich net als de genomineerden voor de Ondernemersprijs Leudal 2017 op 29 maart tijdens het Ondernemersprijsevent op het podium.

Rabobank Publieksprijs
Tijdens de uitreiking op woensdag 29 maart kiest het publiek de winnaar van de Rabobank Publieksprijs. De in totaal vijf genomineerde bedrijven presenteren zich om te laten zien hoe zij The Next Level bereikten. 

Uitreiking
De uitreiking van de Ondernemersprijs Leudal 2017 wordt een happening waar elke ondernemer bij wil zijn! Informatief, spannend én onderhoudend. Joes Boonen presenteert deze feestelijke bijeenkomst in de Bombardon. Piet Verlinden, wethouder economische zaken en regio-ontwikkeling van de gemeente Leudal reikt de Ondernemersprijs Leudal 2017 uit. Thijs Janssen, directeur Bedrijven van Rabobank Peel, Maas en Leudal reikt de Rabobank Publieksprijs uit. De avond wordt besloten met een gezellige netwerkborrel.

Ook u kunt bij de uitreiking van Ondernemersprijs Leudal 2017 aanwezig zijn. Bestel uw toegangskaarten via: info@ondernemersprijsleudal.nl. De kaarten kosten € 38,50,- p.p. en geven toegang tot de feestelijke uitreiking en de netwerkborrel. Drankjes en hapjes zijn bij deze prijs inbegrepen. 

Waar: Bombardon,  St. Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen

Wanneer: 29 maart 2017

Aanvang: 20:00 uur
 
 
 
gemeentehuis
 
Copyright 2017 Ondernemersprijs Leudal Ontwerp en Ontwikkeling: Webbuilders Klik hier om onze facebookpagina te bekijken Klik hier om  naar onze twitterpagina te gaan